Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cod with Citrus Butter
50min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min