Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Halibut with Mango Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts chopped and toasted5 oz
-
shredded coconut, toasted1 oz
Mango Sauce
-
ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)20 oz
-
jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)1
-
fresh ginger in pieces (¼ in.)2 in.
-
honey2 tbsp
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Halibut
-
halibut fillets32 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
freshly squeezed lime juice to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1870 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min