Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Shrimp Scampi
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min