Urządzenia i Akcesoria
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Turkey Burgers
-
white bread (approx. 2 slices), roughly torn2 oz
-
fresh rosemary (approx. 4 in. long), leaves only1 sprig
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh flat leaf parsley leaves only3 sprigs
-
yellow onion cut into quarters3 ½ oz
-
ground turkey24 oz
-
egg1
-
salt1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Caramelized Onions and Red Peppers
-
yellow onions (approx. 3-4), cut into eighths or sliced18 oz
-
red bell pepper deseeded and cut into thin strips (¼ in.)1
-
brown sugar2 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.-1 in.)2 oz
-
salt¼ tsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
olive oil to fry burgers
Assembly
-
Kaiser bread rolls6
-
Swiss cheese thinly sliced5 ½ oz
-
2 oz spring mixarugula leaves2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.6 g
Kalorie
3209 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weekend Meals
16 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Southwest Quinoa
40 min
Salmon Burger
35 min