Urządzenia i Akcesoria
Barley Risotto with Beef Short Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Beef Short Ribs
-
beef short ribs (approx. 37 oz)4
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish½ tsp
Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish5 sprigs
-
cremini mushrooms quartered8 oz
-
pearl onions thawed if frozen8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
pearl barley washed and drained8 oz
-
dry white wine3 oz
-
beef stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2302 mg
Białko
65 g
Kalorie
3782 kJ /
904 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Dip
10 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Creamed Spinach
30 min