Trippa in rosso con patate

Trippa in rosso con patate

4.8 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • cipolle a pezzi
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
    600 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • foglie di alloro fresche o secche
    2
  • di acqua
    300 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di polpa di pomodoro
    250 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    250 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato (opcjonalnie)
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 262 kcal / 1096 kJ
Białko 19.4 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...