Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de algas variadas deshidratadas (wakame, nori, kombu, espagueti de mar, etc...)
- 500 g de navajas
- 1 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua
- 50 g de cebolla
- 40 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 600 g de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 61.9 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 535.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Salmón con canónigos y arándanos
25 min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4h 45min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40 min
Boletus confitados
30 min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2h 45min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min