Wersje kompatybilne
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
lub 4 white fish fillets, boneless, skinless - 60 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans, trimmed, halved
- 70 g mixed peppers, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 593 mg
Alternatywne przepisy
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Chai Vanilla Mocktail
45 min
Egg White Chocolate Cake
50 min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Brak ocen
Grape and Cava Trifle
4 Std. 30 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Mini Fougasse
5h
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Football Cake
3u. 30min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min