Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)900 g
-
pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)900 g
-
chestnut mushrooms sliced250 g
-
water600 g
-
90 g Madeira wine, dry or sweetdry vermouth90 g
-
onion quartered60 g
-
garlic cloves (opcjonalnie)2
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
hot mustard1 Tbsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
whole milk100 g
-
2 Tbsp double creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour2 heaped Tbsp
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish3 - 6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
947 mg
Białko
27 g
Kalorie
965 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min