Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)900 g
-
pork tenderloin sliced (approx. 1 cm thick slices)900 g
-
chestnut mushrooms sliced250 g
-
water600 g
-
90 g Madeira wine, dry or sweetdry vermouth90 g
-
onion quartered60 g
-
garlic cloves (opcjonalnie)2
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
hot mustard1 Tbsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
whole milk100 g
-
2 Tbsp double creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour2 heaped Tbsp
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish3 - 6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
947 mg
Białko
27 g
Kalorie
965 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Napoli Potato Cake
1h 30min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Beef Stroganoff
1h
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Meatloaf
1h 20min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chicken Pizzaiola
50min