Black Pudding Scotch Eggs
TM6

Black Pudding Scotch Eggs

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • water (up to 1l mark)
  • 50 g shallot, cut in half
  • 2 sprigs fresh parsley leaves
  • 400 g black pudding, good quality, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g sausage meat, good quality
  • 2 medium egg
  • 15 g English mustard
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 1500 g vegetable oil, for frying
    lub sunflower oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3042.7 kJ / 727.2 kcal
Białko
27.4 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
59.3 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Błonnik
1.2 g
Sód
1443.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy