Urządzenia i Akcesoria
Black Pudding Scotch Eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1443.9 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Tłuszcz
59.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Butter Chicken
50 min
Marmalade Margarita
5 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Lamb Meatballs
45 min
Cheese Sauce
15 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min