Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Ham and Asparagus Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 29 godz.
8 slices
Składniki
Chicken and Ham Filling
-
chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)800 g
-
shredded ham hock220 g
-
fresh tarragon leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
garlic powder2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pie
-
water700 g
-
fine asparagus trimmed250 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
unsalted butter diced70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lard diced, plus extra for greasing100 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
988 mg
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Quiche Lorraine
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min