Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Ham and Asparagus Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 29 godz.
8 slices
Składniki
Chicken and Ham Filling
-
chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)800 g
-
shredded ham hock220 g
-
fresh tarragon leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
garlic powder2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pie
-
water700 g
-
fine asparagus trimmed250 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
unsalted butter diced70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lard diced, plus extra for greasing100 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
988 mg
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Dauphinoise Potatoes
50 Min