Urządzenia i Akcesoria
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Marinated Chicken Skewers
-
salt1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
chicken breasts, skinless cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)450 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 - 8
-
onions quartered50 g
-
60 g ketchuptomato purée60 g
-
fresh parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
water80 g
-
white wine vinegar20 g
Salad Dressing
-
cherry tomatoes halved50 g
-
wine vinegar15 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
Steamed Chicken Skewers, Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
-
basmati rice200 g
-
water1700 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
cumin seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)600 g
-
green lettuce leaves (opcjonalnie) for serving100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1801 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pizzaiola
50 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min