Pork Fillet with Mustard Sauce
TM6 TM5 TM31

Pork Fillet with Mustard Sauce

4.0 (30 ocen)

Składniki

  • 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, sliced
  • 75 g vermouth, white
    lub 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, quartered
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp English mustard
  • 1 tsp chicken stock paste, homemade
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 Tbsp crème fraîche
    lub 2 Tbsp cream
  • 1 heaped Tbsp cornflour
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
804 kJ / 192 kcal
Białko
25.87 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
7.82 g
Błonnik
0.83 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy