Pork Fillet with Mustard Sauce

Pork Fillet with Mustard Sauce

4.0 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • pork fillet sliced (1 cm)
    450 g
  • button mushrooms sliced
    100 g
  • vermouth white
    75 g
    75 g Madeira wine
  • milk
    100 g
  • onions quartered
    60 g
  • garlic clove (opcjonalnie)
    1
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • English mustard
    1 tsp
  • chicken stock paste, homemade
    1 tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • crème fraîche
    2 Tbsp
    2 Tbsp cream
  • cornflour
    1 heaped Tbsp
  • fresh parsley for garnishing
    2 - 3 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 192 kcal / 804 kJ
Białko 25.87 g
Tłuszcz 7.82 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 0.83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...