Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de pêches blanches, épluchées et coupées en morceaux
- 450 g de myrtilles surgelées
- 600 g de sucre à confiture
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1086.1 kJ / 259.6 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 81.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture allégée framboise-abricot sec
6u.
Confiture melon-anis
6u.
Gelée de raisin
6u.
Confiture de cerises
6u.
Confiture de fraises
6u.
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture de poires
6u.
Confiture de prunes à l'armagnac
6u.
Confiture poire-anis
1 Std. 30 Min
Confiture d'abricots
6u.