Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cerises, lavées et dénoyautées
- 800 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons jaunes
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5461.3 kJ / 1281.3 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 318.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de quetsches à la cannelle
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Confiture de framboises au romarin
30min
Gelée de groseille
35min
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de figues
1h 30min