Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de coings, coupés en dés
- 900 g d'eau
- 1100 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1312.9 kJ / 308.2 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 77.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de coing
1h
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de figues
1h 30min