Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de coings, coupés en dés
- 900 g d'eau
- 1100 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1312.9 kJ / 308.2 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 77.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Gelée de coing
1h
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture melon-anis
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de pastèque
30min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture de poires
6h
Confiture d'abricots
6h