Zuppa leggera con verdure di primavera

Zuppa leggera con verdure di primavera

4.2 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di piselli freschi sgranati
  • 170 g di asparagi puliti e a tocchetti (2 cm circa)
  • 150 g di fave fresche sgranate
  • 850 g di acqua
  • 1 cucchiaino di aneto secco
  • 1 pizzico di paprika dolce
  • 3 foglie di basilico fresco lavate
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 186.7 kcal / 781.2 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 23.8 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 0.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...