Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
TM6 TM5

Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g di lonza di maiale a striscioline (2 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 peperoncino rosso piccante a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di acqua
  • 240 g di riso Venere
  • 200 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
  • 100 g di peperone giallo, pulito e a striscioline sottili
  • 200 g di pomodori a fette
  • 100 g di cipolla rossa a fette sottili

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1397 kJ / 334 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
36.3 g
Tłuszcz
14.1 g
Tłuszcz nasycony
20.7 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy