
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di lonza di maiale a striscioline (2 cm)200 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
peperoncino rosso piccante a metà1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di acqua1000 g
-
di riso Venere240 g
-
di fagioli rossi in scatola sgocciolati200 g
-
di peperone giallo pulito e a striscioline sottili100 g
-
di pomodori a fette200 g
-
di cipolla rossa a fette sottili100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
334 kcal /
1397 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Legumi in insalata
10 Przepisów
Włochy
Włochy