Wersje kompatybilne
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di lonza di maiale a striscioline (2 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 240 g di riso Venere
- 200 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 100 g di peperone giallo, pulito e a striscioline sottili
- 200 g di pomodori a fette
- 100 g di cipolla rossa a fette sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.7 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Insalata di riso con zucchine e menta
30 Min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1h 20min
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50min
Trionfo rosso agli aromi
1h
Insalata di riso parboiled
55min
Insalata di riso basmati
55min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso rosso
1h
Insalata riso venere, salmone e fragole
1h 30min