Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino

Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di lonza di maiale a striscioline (2 cm)
    200 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • peperoncino rosso piccante a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    1000 g
  • di riso Venere
    240 g
  • di fagioli rossi in scatola sgocciolati
    200 g
  • di peperone giallo pulito e a striscioline sottili
    100 g
  • di pomodori a fette
    200 g
  • di cipolla rossa a fette sottili
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 334 kcal / 1397 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 20.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...