Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Lemon and Lentil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
red lentils rinsed200 g
-
water cold1300 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)chicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fresh baby spinach150 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
595 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea soup with spinach
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Quinoa Broth
35 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Red Lentil Soup
40 min