Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Lemon and Lentil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
red lentils rinsed200 g
-
water cold1300 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)chicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fresh baby spinach150 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
595 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Quinoa Broth
35 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min