Asparagus Stem Soup

Asparagus Stem Soup

3.4 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
    300 g
  • boiling water
    600 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • onions quartered
    150 g
  • olive oil plus extra for serving
    30 g
  • potatoes peeled and diced (2 cm)
    200 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    2 pinches
  • double cream plus extra for serving
    50 g
    crème fraîche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 213 kcal / 884 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...