Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Stem Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)300 g
-
boiling water600 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
onions quartered150 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
potatoes peeled and diced (2 cm)200 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
crème fraîchedouble cream plus extra for serving50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.2 g
Kalorie
884 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Cucumber Soup
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus cream soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Onion Soup
1 godz.