Wersje kompatybilne
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)
- 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 medium eggs
- 1 tsp salt
- 50 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces
lub 700 g tinned chopped tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves, to taste, 5-6 roughly torn
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- extra virgin olive oil, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Pear and Cucumber Smoothie
10min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 Min
Scandinavian Rye Bread
27h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Spirulina Ice Cream
16h 10min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9h 10min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 Std. 45 Min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min