Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
Alternatywne przepisy
Tuna Pasta
30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamed Cod
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min