Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
wild rice mix (combination of wild rice and other rice)180 g
-
water1200 g
-
broccoli florets500 g
-
fresh salmon fillets600 - 800 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
milk200 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.8 g
Kalorie
2217 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Tuna Pasta
30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min