Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
wild rice mix (combination of wild rice and other rice)180 g
-
water1200 g
-
broccoli florets500 g
-
fresh salmon fillets600 - 800 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
milk200 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.8 g
Kalorie
2217 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min