![Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75DE8DEE-A0E6-4A42-B7ED-482FB9957E7E/Derivates/A5D0976B-34B9-4056-AA6A-348B633CD1A7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
Alternatywne przepisy
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Chicken with Peppers
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min