Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de baies de sureau
- 450 g de sucre en poudre
- 25 g de jus de citron (1-2 citrons)
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 961.2 kJ / 226.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 55.7 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Gelée de groseille
35min
Confiture pêche-myrtille
6u.
Gelée de raisin
6u.
Confiture de cerises
6u.
Confiture de fraises
1 Std. 5 Min
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Gelée de framboise
6u.
Confiture de poires
6u.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6u.
Confiture de quetsches à la cannelle
6u.