Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre, en morceaux
- 5 filets d'anchois à l'huile, égouttés
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 1 c. à café d'origan frais
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 437 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Cervelle de canuts
12h
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12sa 35 dk
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Sauce rouille
10 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Aïoli traditionnel
10 min
Anchoïade
15min
Sauce gribiche
15min