Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre, en morceaux
- 5 filets d'anchois à l'huile, égouttés
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 1 c. à café d'origan frais
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 437 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Pâté de campagne
48h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Terrine de canard
24h
Mayonnaise
5 min
Pâtes fraîches
1h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Tarama maison
10 min
Foie gras de canard
72h
Sauce gribiche
15min