Confiture courge-orange

Confiture courge-orange

4.6 41 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
1680 g

Składniki

  • 65 g de zeste d'orange non traitée sans ziste (membrane blanche)
  • 700 g d'oranges pelées à vif (4 oranges env.)
  • 850 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence coupée en cubes
  • 850 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 0.8 g
Kalorie 972.9 kJ / 228.5 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...