Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- huile végétale pour graisser ou brosser
- 170 g lait entier plus un supplément pour la brosse
- 170 g eau
- 450 g farine blanche
- 2 c. à soupe de poudre à pâte
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 632.6 kJ / 151.2 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 383.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain aux bananes sans gluten
1h
Poulet méditerranéen
35 min
Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)
15 Min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Crème glacée double vanille
12h
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4h
Boisson d’ananas à la cannelle
35 min
Choucroute
96u.
Farine tout-usage sans gluten
5min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40 min
Pain de campagne au levain
28 Std. 10 Min
Tortillas de maïs
1h 25min