Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- huile végétale pour graisser ou brosser
- 170 g lait entier plus un supplément pour la brosse
- 170 g eau
- 450 g farine blanche
- 2 c. à soupe de poudre à pâte
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 632.6 kJ / 151.2 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 383.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains mollets
2h 15min
Biscuits à la menthe et aux pépites de chocolat
Keine Bewertungen
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3u.
Beurre de culture
12小时 15 分钟
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Toasts à la crème pâtissière au yogourt avec bacon
Keine Bewertungen
Bouillon de pelures d'oignon
1 Std. 5 Min
Trempette S'mores
Keine Bewertungen
Glace cheesecake aux myrtilles
14 Std. 35 Min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7h 20min
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30 Min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min