Urządzenia i Akcesoria
Zingy avocado and lime dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
jalapeño chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic clove1
-
cos lettuce leaves (approx. 80 g)4
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
avocado (ripe), flesh only1
-
mayonnaise (see Tips)70 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
643.9 kJ /
153.3 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Tzatziki
15 min
Guacamole
10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Hot turmeric apple cider
20 min
Squid ink pasta
1 godz.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min