
Urządzenia i Akcesoria
Lamb's fry with bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
lamb's liver (lamb's fry - see Tips)500 g
-
milk300 - 500 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces6
-
salted butter50 g
-
tomato sauce60 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped2 - 3 sprigs
-
mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
684.4 kcal /
2874.6 kJ
Białko
41.2 g
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
56.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1404.8 mg