Urządzenia i Akcesoria
Lamb's fry with bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
lamb's liver (lamb's fry - see Tips)500 g
-
milk300 - 500 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces6
-
salted butter50 g
-
tomato sauce60 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped2 - 3 sprigs
-
mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1404.8 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
2874.6 kJ /
684.4 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Chicken cacciatore
50 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Boiled eggs
20 min
Traditional gravy
25 min
Mushroom sauce
20 min
Seafood and corn chowder
40 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Bolognese sauce
40 min