Lamb's fry with bacon

Lamb's fry with bacon

3.9 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
    500 g
  • milk
    300 - 500 g
  • brown onion cut into halves
    200 g
  • rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
    6
  • salted butter
    50 g
  • tomato sauce
    60 g
  • Worcestershire sauce
    40 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • plain flour for dusting
    100 - 150 g
  • fresh flat-leaf parsley roughly chopped
    2 - 3 sprigs
  • mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 684.4 kcal / 2874.6 kJ
Białko 41.2 g
Tłuszcz 31.4 g
Węglowodany 56.4 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 1404.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...