![Magic bean chocolate cake Magic bean chocolate cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2bde8b7-a7eb-4d1f-a092-74b0b6e75318/Derivates/c7a523fa-2e30-4a5b-b6f2-887d0a185187.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 287.7 mg
Alternatywne przepisy
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Chocolate butter cream
10 Min
Mini chocolate cakes
50 min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
Fudgy chocolate cake
50 min