Urządzenia i Akcesoria
Espresso tonic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
200 g kostek lodu
-
50 - 60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
-
500 - 600 g toniku
-
240 g espresso, zaparzonego ostudzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
20.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
281.5 kJ /
67.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE NAPOJE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Szampańskie galaretki
4 godz. 30 min
Cukinie z miętą
30 min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 min
Kremowa potrawka z kukurydzy (Creamed Corn)
30 min
Masło kurkowe
1 godz. 5 min
Sorbet bazyliowy
10 min
Bezalkoholowe mojito
5 min
Granita ogórkowa z ginem
45 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Makaron z pesto i suszonymi pomidorami
20 min