Urządzenia i Akcesoria
Espresso tonic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
200 g kostek lodu
-
50 - 60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
-
500 - 600 g toniku
-
240 g espresso, zaparzonego ostudzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
20.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
281.5 kJ /
67.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE NAPOJE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cytrusowy koktajl z whisky
25 dk
Schiacciata z wędzonym łososiem i cebulą
2sa 15 dk
Aperol Spritz
10 dk
Clafoutis z rabarbarem
50 dk
Dalgona coffe cold (mrożona kawa po koreańsku)
10 dk
Dalgona coffee classic (kawa po koreańsku)
10 dk
Makaron z makrelą i cytryną
30 dk
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25sa 15 dk
Masło z ziołami
20 dk
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1sa
Shakshuka na Varomie
35 dk
Napój cytrynowy na ciepło
10 dk