![Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A5E56C0-BFBF-46D5-BFEE-DB2132D698B4/Derivates/187A4775-D277-43CC-B438-F0CFE5A1DD84.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opcjonalnie)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh salmon fillets, skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 leek, white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
lub 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (opcjonalnie)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Białko
- 63.7 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
Alternatywne przepisy
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Borscht
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min