Urządzenia i Akcesoria
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zest1 tsp
-
orange juice (approx. 1 orange)100 g
-
honey30 g
-
wasabi paste (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh salmon fillets skin optional (approx. 500-600 g total)4
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
leek white part only, quartered1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
buckwheat grains300 g
-
100 g verjuicedry white wine100 g
-
water750 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
asparagus woody ends removed and cut in half1 bunch
-
roasted, unsalted cashew nuts (opcjonalnie)100 g
-
sunflower seeds30 g
-
goat's cheese crumbled50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63.7 g
Kalorie
4171 kJ /
993 kcal
Tłuszcz
51.9 g
Błonnik
8.4 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken Provencale
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.