Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chabacanos, maduros, sin semilla y en trozos
- 50 g de agua
- 30 g de vinagre, y un poco mas para rociar
- 80 g de jitomate, maduro y en trozos
- ½ cdita de paprika dulce, y un poco más para espolvorear
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 40 g de jamón serrano, en rebanadas
-
150
g de queso de cabra, desmoronado
lub 150 g de queso feta, en cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 964 kJ / 231 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 372 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de chícharo y tocino
30min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Crema de flor de calabaza
30min
Sopa de betabel con tostada gourmet
50min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Crema de champiñones
20 min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1h 35 min
Huevos en cazuela
30min
Mixiote de huachinango
30min
Sopa fría de pepino y camarones
5 min
Sopa de manzana con queso azul y chipotle
30min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min