Bernesa con ejotes blanqueados

Bernesa con ejotes blanqueados

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones

Składniki

  • 60 g de echalot
  • 1 cdita de estragón seco
  • 50 g de vinagre de vino blanco
  • 150 g de mantequilla sin sal
  • 3 yemas de huevo
  • ½ cdita de sal fina
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
  • perejil fresco picado, para decorar

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 337.2 kcal / 1416.5 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 245.8 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...