
Urządzenia i Akcesoria
Bernesa con ejotes blanqueados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones
Składniki
-
60 g de echalot
-
1 cdita de estragón seco
-
50 g de vinagre de vino blanco
-
150 g de mantequilla sin sal
-
3 yemas de huevo
-
½ cdita de sal fina
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
-
perejil fresco picado, para decorar
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
337.2 kcal /
1416.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
245.8 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk