
Urządzenia i Akcesoria
Chile güero relleno de calamares
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones
Składniki
-
4 chiles güeros
-
1700 g de agua
-
30 g de vinagre blanco
-
1 ½ cda de azúcar
-
110 g de pulpa de maracuyá
-
10 g de jugo de limón, recién exprimido
-
1 ramita de cilantro
-
85 g de bulbo de hinojo
-
1 diente de ajo pelado
-
40 g de aceite de oliva
-
180 g de calamar baby limpio y cortados en aros
-
½ cdita de sal gruesa
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
187 kcal /
785 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk