Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de almendras peladas
- 100 g de poro
- 5 g de azafrán
- 90 g de pimiento rojo, desvenado
- 20 g de bolillo
- 30 g de mantequilla con sal
- 1000 g de agua
- 1 cda de sal
- hojas de perejil fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 811 kJ / 193 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema conde bicolor
40 min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de chile ancho y requesón
30 min
Crema de flor de calabaza
30 min
Crema de poro a la naranja
25min
Crema de chícharos y chardonnay
35min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Crema vegana de nuez
25min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Crema de chicharrón
25min