Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de tocino
- 40 g de aceite
- 40 g de vinagre de vino tinto
- ¼ cdita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 2 manzanas, verdes, en trozos
- 30 g de germinado de alfalfa
- 80 g de arúgula, baby
- 15 g de nueces, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2805 kJ / 668 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado a la diabla
30min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Ensalada capresse
15min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Ensalada Niçoise
1h
Aguacates rellenos de atún
20 min
Ensalada San Valentín
10 min
Ensalada de fresas y queso de cabra
15min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min