Succo di ribes rossi e pompelmo rosa

Succo di ribes rossi e pompelmo rosa

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 g di ribes rossi
  • 1 pompelmo rosa (circa 150 g) pelato al vivo
  • 1 - 2 cucchiai di sciroppo di agave
  • 400 g di acqua fredda
  • 6 cubetti di ghiaccio
  • menta fresca per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 41.7 kcal / 174.3 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...