![Succo di ribes rossi e pompelmo rosa Succo di ribes rossi e pompelmo rosa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df01378e-4a19-4762-bec8-6319ae463525/Derivates/3077f4af-3bc4-4600-a8d7-0cb6af40a359.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di ribes rossi
- 1 pompelmo rosa (circa 150 g) pelato al vivo
- 1 - 2 cucchiai di sciroppo di agave
- 400 g di acqua fredda
- 6 cubetti di ghiaccio
- menta fresca per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 174.3 kJ / 41.7 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Sorbetto alla fragola
20min
Sorbetto di mela verde
10 Min
Sorbetto veloce di frutta fresca (TM6)
10 Min
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15 Min
Bibita al pompelmo e menta
20min
Risotto all'Amarone
35min
Sorbetto alle fragole (TM6)
10 Min
Bibita alla melagrana
15 Min
Cocktail alcolico alle fragole
10 Min
Mojito analcolico ai frutti rossi
10 Min
Insalata riso e agrumi
30min
La fresca estate di Bimby
10 Min