Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisée (vegan)
45min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Insalata russa vegana
45min
Mini galettes ai funghi
1 godz. 45 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
45min
Masala kirsch tiffin
2h 30 min
Wellington vegetariano
2h
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Palline di Parmigiano Reggiano
30min