Cuculli genovesi ai ceci

Cuculli genovesi ai ceci

4.9 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

  • foglie di salvia fresca lavate
    5
  • fili di erba cipollina fresca
    5
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di ceci secchi
    200 g
  • di acqua
    220 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di sale + q.b.
    5 g
  • olio di arachidi q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 50 kcal / 209.2 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...