
Urządzenia i Akcesoria
Cuculli genovesi ai ceci
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
foglie di salvia fresca lavate5
-
fili di erba cipollina fresca5
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati2 rametti
-
di ceci secchi200 g
-
di acqua220 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di sale + q.b.5 g
-
olio di arachidi q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
50 kcal /
209.2 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carnevale
10 Przepisów
Włochy
Włochy