![Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C9BF722-AF56-4F4E-81FC-934994609D62/Derivates/1fc986d1-974c-45d1-83c3-686ffeb6e342.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi sottovuoto
50min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1sa
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Alici marinate sottovuoto
2sa 30 dk
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2sa 30 dk
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min