Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1sa 10 dk
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 godz.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Calamari Sottovuoto
50 min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 godz.
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1sa 10 dk
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 godz.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min