![Barbabietole sottovuoto Barbabietole sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3154dc15-9325-441b-bce7-7fcb2686a0e2/Derivates/cc3f584f-a903-4e44-96d9-77d0361e9c96.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di barbabietole (Ø 4-5 cm ciascuna)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 180 mg
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto timo e feta
1j
Asparagi sottovuoto
50min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Mele sottovuoto alla cannella
1 godz. 50 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min