Urządzenia i Akcesoria
Barbabietole sottovuoto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 porzioni
Składniki
-
1300 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
600 g di barbabietole (Ø 4-5 cm ciascuna)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
180 mg
Białko
6 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mostarda di mele
1 godz.
Asparagi sottovuoto
50 min
Yogurt alla stracciatella
14 godz. 20 min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Patate Sottovuoto
2 godz.
Tisana zenzero, arancia e rosmarino (1 persona)
20 min