Urządzenia i Akcesoria
Barbabietole sottovuoto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 porzioni
Składniki
-
1300 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
600 g di barbabietole (Ø 4-5 cm ciascuna)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
180 mg
Białko
6 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagi sottovuoto
50 min
Gamberi freschi sottovuoto
1 godz.
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Patate Sottovuoto
2 godz.