Biscottini salati al basilico e mandorle
TM6 TM5

Biscottini salati al basilico e mandorle

4.2 (42 oceny)

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate e tostate
  • 160 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
  • 110 g di burro freddo, a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaio di scorza di limone tritata

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
225.5 kJ / 53.9 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
3.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.3 g
Sód
37.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy