Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce

Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce

4.1 638 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Wasser
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Fenchel in Streifen
    300 g
  • Gnocchi
    230 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Cherry-Tomaten
    125 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Gorgonzola
    60 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 356 kcal / 1488 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 1926 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...