
Urządzenia i Akcesoria
Risotto mit Sauerkraut
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Blumenkohl in Stücken250 g
-
Zwiebel (ca. 70 g), halbiert1
-
Olivenöl5 g
-
Sauerkraut abgetropft und grob zerzupft150 g
-
Katenschinkenwürfel50 g
-
Risottoreis100 g
-
Wasser200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Saure Sahne100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
409 kcal /
1711 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Die Thermomix® Diät
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy