
Urządzenia i Akcesoria
Feta-Spinat mit Spiegelei
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen
Składniki
-
Sellerie in Stücken40 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter10 g
-
Blattspinat TK, aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft300 g
-
Zitronenschale abgerieben½ TL
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 ½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen2 - 3 Prisen
-
Muskat2 - 3 Prisen
-
Feta, light in Würfeln (1 cm)80 g
-
Eier2
-
Wasser300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
253 kcal /
1058 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Die Thermomix® Diät
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy