Feta-Spinat mit Spiegelei

Feta-Spinat mit Spiegelei

4.1 750 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen

Składniki

  • Sellerie in Stücken
    40 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    10 g
  • Blattspinat TK, aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft
    300 g
  • Zitronenschale abgerieben
    ½ TL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    2 - 3 Prisen
  • Muskat
    2 - 3 Prisen
  • Feta, light in Würfeln (1 cm)
    80 g
  • Eier
    2
  • Wasser
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 24 g
Kalorie 1058 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...