Pilz-Gemüse-Topf

Pilz-Gemüse-Topf

4.2 501 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen

Składniki

  • Schalotte (ca. 30 g)
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    20 g
  • Petersilienwurzeln in Stiften
    80 g
    80 g Pastinake, in Stiften
  • Möhren in Stiften
    100 g
  • rote Paprika in Streifen (5 cm x 5 mm)
    150 g
  • Zucchini längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • frische Pilze (z. B. Champignons), halbiert, große geviertelt
    200 g
  • Tomaten in Würfeln (1 cm)
    150 g
  • Salz
    ½ - ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    1 Spritzer
  • Curry
    ½ TL
  • Saure Sahne
    60 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 241 kcal / 1010 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 68 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...