Erbsen-Frittata

Erbsen-Frittata

3.9 280 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen

Składniki

  • Erbsen, TK aufgetaut
    250 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    1
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (1 cm)
    ½ Bund
  • Knoblauchzehe
    1
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Milch
    50 g
  • Eier
    4
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    ¼ Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 392 kcal / 1639 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 347 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...