
Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Kohl-Suppe mit Putenbruststreifen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Weißkohl ohne Strunk, in Stücken180 g
-
Suppengemüse (z. B. Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken120 g
-
Schalotte halbiert, in Ringen1
-
Öl10 g
-
Tomatenmark10 g
-
rote Paprika in Stücken (2 cm)1
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Putenbrust-Aufschnitt (z. B. Herta Finesse)100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
179 kcal /
754 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fit mit Intervallfasten
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy