
Urządzenia i Akcesoria
Pomidorowa pasta z serem feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
100 g suszonych pomidorów
-
woda do namoczenia suszonych pomidorów
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
1 ząbek czosnku
-
70 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
10 g oliwy z oliwek
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
134.5 kcal /
562.6 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
223.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta z łososia
5 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Pasta śródziemnomorska
15 min
Pesto pomidorowe
15 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min