
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie jabłko-melon-szpinak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 porcji
Składniki
-
50 g liści szpinaku, świeżych
-
100 g banana pokrojonego na kawałki
-
400 g miąższu melona miodowego żółtego, pokrojonego na kawałki
-
150 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g wody mineralnej, niegazowanej (patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
67 kcal /
281 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
21 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMOOTHIES
10 Przepisów
Polska
Polska