Urządzenia i Akcesoria
Pasta z wędzonym łososiem i porem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
140 g wędzonego łososia, bez ości, pokrojonego na kawałki140 g łososia wędzonego na gorąco bez ości, pokrojonego na kawałki
-
80 g pora tylko biała część, pokrojonego w 2 mm plastry (patrz wskazówka)
-
70 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
-
2 jajka ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
20 - 30 g majonezu
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
sól do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
812.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
584.8 kJ /
139.7 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min