Urządzenia i Akcesoria
Chickpea soup with spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh spinach roughly chopped as needed300 g
-
dried chickpeas100 g
-
water800 g
-
salt1 tsp
-
onions cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
garlic cloves3
-
turnips (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Creamy pea soup
40 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Leek and potato soup
45 min
Pumpkin soup
35 min
Creamy mushroom soup
20 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Borscht
50 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Creamy courgette soup
25 min
Red Lentil Soup
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min